Stagii de practica 7-25 Septembrie 2009


IMG_0312Saptamana aceasta a inceput cel de-al treilea stagiu si ultimul din aceast an din seria de „Stagii de practica” adresate tuturor studentilor din universitatile de profil din tara.

Si de aceasta data participa studentii de la diferite facultati precum cea din Bucuresti, Cluj, Constanta si Timisoara. Inscrierea studentilor s-a efectuat in mod gratuit in limita locurilor disponibile.

Studentii se vor putea acomoda cu modul de lucru intr-o companie multinationala si vor avea ocazia, in special, de invata si pune in aplicare tehnologiile moderne de proiectare, avand la baza platforma de programe GRAITEC Advance.

Daca saptamana trecuta acestia au invatat si aprofundat metodele de modelare si detaliere a structurilor metalice, utilizand programul Advance Steel, in aceasta saptamana se va pune accent pe calcul si modelarea structurilor, avand drept instrument programul de calcul cu element finit Advance Design. Desigur, saptamana viitoare ei vor aprofunda metodele de modelare si detaliere ale structurilor din beton armat utilizand programul Advance Beton.

La sfarsitul acestei sesiuni de practica, cu totii, in urma unor teste de verificare, vor primi diplome care sa certifice participarea la aceste cursuri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.