Lansarea noii versiuni GRAITEC Advance 2010 – 1 octombrie 2009


Pe data de 1 octombrie 2009 s-au lansat noile versiuni GRAITEC Advance 2010 – in cadrul evenimentului ce a avut loc la Hotel Royal din Bucuresti. Ne-am bucurat de prezenta a peste 120 de invitati, utilizatori sau potentiali utilizatori ai produselor GRAITEC.

 Conform programului dinainte anuntat, am asistat la prezentari interesante ce au punctat diferitele avantaje pe care le ale un utilizator din Romania cum ar fi suportul ce este localizat la noi in tara, directiile de dezvoltare ale produselor GRAITEC, prezentarea echipei ce participa la dezvoltarea programelor si nu in ultimul rand noutatile versiunilor GRAITEC Advance 2010.

Evenimentul a fost un bun prilej de a face un schim de idei si opinii cu clientii GRAITEC. Acestia au fost mereu cei care ne-au sugerat unele din directiile de dezvoltare prin implementarea unor noi instrumente de calcul, modelare sau detaliere.

Multumim pe aceasta cale celor ce au participat la acest evenitment si le recomandam cu incredere folosirea noilor versiuni GRAITEC Advance 2010.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.