Din nou printre studentii Facultatii de Constructii de la Cluj-Napoca


OSUT Joi, 12 noiembrie 2009, ora 12.00, ne propunem sa ne intalnim, din nou, la INFO Construct, la Cluj, cu toti studentii interesati de solutia integrata de proiectare Graitec Advance.

INFO Construct, editia XI, este un eveniment organizat de catre OSUT (Organizaţia Studenţilor din Universitatea Tehnică) in cadrul Saptamanii Portilor Deschise, de la Facultate de Constructii Cluj-Napoca.

Cu aceasta ocazie, vom putea prezenta ultimele  noutati implementate in versiunea Graitec Advance 2010, in cadrul Workshop-ul Graitec Advance – Noutati in Advance 2010.  Ne propunem sa fie un dialog interactiv si o modalitate de informare şi stabilire de noi contacte intre GRAITEC Romania, ca partener oficial al Facultatii de Constructii – Cluj-Napoca si studentii de aici.

Totodată, pentru studenţii participanţi la acesta prezentare, se va organiza şi o tombolă, cu posibilitatea de a câştiga marele premiu – 3 Licenţe Educaţionale GRAITEC Advance 2010!

Pentru studenţii care doresc să se familiarizeze cu modul de lucru al programelor GRAITEC sau doresc să-şi facă proiectul de diplomă avand la indemana o solutie integrata CAD – Calcul de ultimă generaţie, reamimtim faptul ca există versiunea educaţională a pachetului GRAITEC Advance, la numai 100 Euro (fără TVA)!

Puteti vizualiza mai multe poze de la acest eveniment aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.