S-a dat startul pentru primele sesiuni de traininguri pentru 2010!


Curs BASIC – Advance Steel Miercuri, 3 februarie 2010
Joi, 4 februarie 2010
Vineri, 5 februarie 2010
Curs BASIC – Advance Design Miercuri, 10 februarie 2010
Joi, 11 februarie 2010
Vineri, 12 februarie 2010
Curs BASIC – Advanc Concrete Miercuri, 24 februarie 2010
Joi, 25 februarie 2010
Vineri, 26 februarie 2010

Ca sa incepem in forta si in acest an, sa ne gestionam eficient timpul, proiectele, banii in final, am dat deja startul pentru inscrierile la sesiunile de training pentru incepatori.

  A invata si a dobandi cunostinte noi inteligent! – e sloganul nostru si in acest an.

   Cum am invatat sa mergem pe bicicleta? Cineva ne-a ajutat la inceput si apoi a trebuit sa exersam fiecare in parte. Acelasi lucru se intampla si cu invatarea unui soft nou!  Trebuie sa inveti cativa pasi, indrumat de cineva la inceput, sa-ti dezvolti o metoda de lucru si apoi sa o  dezvolti.

    Cursurile Advance Basic se adreseaza utilizatorilor incepatori sau celor care doresc sa testeze si sa evalueze singuri solutia Graitec Advance! E o modalitate eficienta de a invata mai rapid si mai profesionist notiunile de baza ale solutiei Graitec Advance.

    Pe parcursul a 3 zile veţi putea învăţa, prin metode moderne şi interactive, sa va trasati singuri primele proiecte, utilizand programele Graitec Advance.  Veti fi îndrumaţi de un  instructor autorizat pe toată perioada desfăşurării cursului. La final, va veti putea evalua cunoştinţele acumulate printr-un test, pentru obţinerea unei diplome care să ateste competenţele dobândite.

    Se va forma o grupa de maxim 10 persoane, iar pe parcursul celor 3 zile veti avea ocazia sa descoperiti lucruri noi, sa dezbateti subiecte interesante cu participantii la training si sa legati parteneriate si colaborari cu alti colegi de breasla. Pentru mai multe detalii si modalitatile de inscriere la aceste cursuri vizitati on-line pagina dedicata programelor de training – GRAITEC Training sau puteti suna la 021.410.01.19.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.