Intalnirea anuala “2009 – Facts&Figures and 2010 – Perspective and Strategy”


     Pe 28-29 ianuarie 2010 a avut loc la Paris intalnirea anuala ce se desfasoara la inceputul fiecarui an la nivelul intregului grup GRAITEC.

     Au fost 2 zile in care ne-am intalnit cu colegii de vanzari din celelalte sucursale Graitec din lume: din Anglia, Franta, Germania, Cehia, Canada, Rusia si USA. A fost un prilej de un real folos pentru a ne impartasi reusitele, dar si esecurile anului 2009 si de a stabili impreuna strategia pentru 2010.

     Pentru a fi constienti de deciziile dvs pentru acest an,  aveti nevoie sa stiti care sunt avantajele si beneficiile Solutiei Graitec Advance!

Totul se reduce la primele 3 litere ale abecedarului: ABC:

AAvantaje  BBeneficii   CCaracteristici

     Lucrurile sunt destul de simple, oamenii cumpara intr-un anume fel, cumpara ceva anume, iar atunci cand i-ai convins ca acel ceva raspunde nevoii lor, ia o decizie. Nevoile cumparatorului sunt multiple, de multe ori el nici nu este constient de ele. Sunt absolut convinsa ca nu ati avut timp niciodata sa puneti pe o hartie alba aspectele bune si aspectele mai putin bune ale instrumentelor de proiectare pe care le utilizati in prezent.

Va propunem un exercitiu simplu care dureaza doar 15 min prin completarea unui chestionar,  dar  care va poate salva multi multi bani si asta pe termen lung, nu doar anul acesta!

Completeaza chestionarul AICI!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.