Scena trupei U2 proiectata cu ajutorul GRAITEC Advance Metal


La sfârşitul lunii iunie 2009, celebra trupă de rock U2 şi-a început turneul internaţional „360°”. Până la sfârşitul lunii octombrie 2009, spectacolele au atras peste 3 milioane de fani din Europa şi America de Nord, turneul continuând şi în 2010. Membrii trupei au dorit să fie cât mai aproape de public în timpul spectacolelor şi să ofere tuturor o perspectivă de 360° asupra scenei. De aici şi provocarea de a proiecta o scenă de o astfel de amploare şi complexitate.

Scena formaţiei U2, având forma unei nave spaţiale, a fost concepută de către biroul de proiectare belgian STAGECO cu ajutorul programului Advance Steel.  STAGECO este o firmă specializată în construcţia de structuri provizorii, sisteme de podiumuri şi structuri de eşafodaj.

Koen Peeters – coordonator de proiect la STAGECO declară : „Advance Steel a fost programul perfect pentru a preda această incredibilă structură metalică la termen si fără erori! Toate documentele necesare (detalii de uzinare, planuri de execuţie, dar şi liste şi fişiere CN pentru masini de debitare cu comanda numerica) au fost create cu un minim de efort. Planşele 3D create cu Advance Steel au fost mult mai edificatoare şi elocvente decât planşele 2D, fiind astfel evitate erorile„.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.