Studenti, stagii de practica gratuite pentru solutia Graitec Advance


    

     Daca sunteti studenti ai Facultatilor de Constructii din tara, facultati partenere cu GRAITEC, aveti oportunitatea sa participati la cursurile pentru programele Graitec Advance 2010. 

     Aceste cursuri, de o saptamana, se desfasoara la voi in facultate, sunt gratuite si sunt parte integranta – aplicatie practica a cursurile din programa scolara!  

     Puteti invata sa lucrati cu solutia calcul/detaliere Graitec Advance participand la cursurile organizate cu ajutorul si colaborarea cadrelor didactice de la voi din facultate. Cursurile sunt tinute de catre un trainer autorizat GRAITEC.

     Saptamana trecuta (01-05 martie 2010) a avut loc la Facultatea de Constructii Oradea Cursul de Advance Beton Basic.  Cu Dna Conf. Dr. Ing. Marcela-Florina PRADA puteti lua legatura si pe viitor pentru mai multe detalii referitoare la cursurile GRAITEC si la orarul de practica pentru vara!

     Saptamana viitoare 16-19 martie 2010 va avea loc la Facultatea Hidrotehnica Timisoara  Cursul Advance Design Basic, intre orele 16-20.00 in fiecare zi. Mai multe informatii legate de acest curs aflati luand legatura cu Dl Dr.ing. Albert Titus CONSTANTIN.

     Tot la Timisoara, de data aceasta, la Facultatea de Constructii Timisoara ,  Joi, 18 Martie 2010 ora 12,00 va avea loc o prezentare a solutiei “Graitec Advance – Noutati in versiunea 2010” – cautati Afisul Graitec pentru aceasta prezentare la Avizierul Facultatii de Constructii.

      Asteptam feedbackul vostru referitor la aceaste cursuri Graitec Advance organizate la voi in Facultati !Nu ezitati sa veniti cu sugestii, cu propuneri pentru a fi cat mai aproape de ceea ce aveti voi nevoie!

2 comentarii la „Studenti, stagii de practica gratuite pentru solutia Graitec Advance

  1. Buna,sunt de la Facultatea de Constructii din Timisoara si as dori sa ma inscriu pentru stagiile de practica din vara,dar nu am stiut de cursurile care s-au tinut la noi la facultate.Se poate face ceva? Va multumesc

    • La Facultatea de Constructii din Timisoara inca nu s-a tinut nici un curs GRAITEC. Poate cu amabilitatea celor de la Sectia de predare in Limba Germana – vom veni in acest an. Mai multe detalii poti obtine de la d-l Drd. Ing. Lucian Blaga .
      Despre Stagiile de practica – urmareste site-ul http://www.graitec.com/ro – la sectiunea Noutati – pentu a vedea cand se vor stabili perioadele de curs. Stagiile de Practica se desfasoara la sediul nostru din Bucuresti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.