S-a dat startul pentru inscrierile la Stagiile de Practica GRAITEC!


Ca in fiecare an, dupa cum v-ati obisnuit deja, pe perioada verii puteti participa la stagiile gratuite de practica organizate de catre Graitec.  

     GRAITEC Roumanie este deja in cel de-al treilea an consecutiv cand organizeaza “STAGII GRATUITE DE PRACTICA” pentru studentii de la Facultatile de Constructii partenere din Bucuresti si din tara.

 

Prima sesiune:    12-30 Iulie 2010 

A doua Sesiune: 06-24 Septembrie 2010    

Locatia: Sediul Graitec: Str. Samuil Vulcan, Nr. 10, Sector 5, Bucuresti – Localizeaza pe harta 

Grupa de maxim 10 studenti. 

Participarea la aceste  stagii de practica este GRATUITA 

 

     “Desi  traversam cu totii, in momentul de fata, o perioda dificila, am considerat ca tocmai in aceste momente este oportun sa facem ‘ceva mai mult’ si sa pastram niste facilitati pentru studentii de la Facultatile de Constructii partenere din tara. Pana anul trecut, mai toate companiile se intreceau in oferte pentru tinerii absolventi si studenti; o faceau mai ales pentru a fi in trend. Abia in prezent ne vom da seama exact cine se mai gandeste sa mai investeasca in scoala.  Si acum studentii au nevoie sa stie cum sa-si puna in practica cunostintele acumulate in facultate intr-un mediu competitiv, fara a-si neglija studiile. In acelasi timp invata sa se familiarizeze cu rigorile si cerintele unui mediu de lucru profesionist”, Catalina TILEA, Sales Manager Graitec Romania.  

     Stagiile de practica sunt susţinute de instructori specializaţi din cadrul GRAITEC si  sunt organizate pentru fiecare din programele GRAITEC Advance:  

     Modulele de training vizează familiarizarea studentilor în cel mai scurt timp cu funcţionalităţile programelor Graitec Advance  şi au un pronunţat caracter aplicativ.

     Sesiunea de stagii de practica pentru programele GRAITEC Advance durează 3 saptamani (câte 6 ore pe zi) şi se desfăşoară într-un cadru profesionist, utilizând metode moderne şi interactive de învăţare. Studentii sunt îndrumaţi de o echipă de instructori autorizaţi pe toată perioada desfăşurării cursului. Pe perioada stagiului de practica studentii vor intocmi un Caiet de practica, iar la final, studentii participanti sustin un test, pentru obţinerea unei diplome care să ateste competenţele dobândite pe perioada practicii.

     Cei care doresc să aplice pentru stagiile de practică sunt rugaţi sa intocmeasca un dosar de inscriere cu următoarele documente :

  • Curriculum Vitae
  • O copie scanată după C.I.
  • O copie scanată după carnetul de student

     Dosarele de inscriere se vor trimite pe adresa : sales@graitec.ro 

     Pentru mai multe detalii puteti sa ne scrieti pe aceeasi adresa de e-mail sau sa sunati direct la 021.410.01.19.

Startul la inscrieri s-a dat ! Numarul de locuri este limitat! Stagiile sunt GRATUITE!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.