Prezentari standard ale programelor GRAITEC Advance


Pe parcursul acestor prezentari va propunem sa faceti o scurta incursiune asupra principalelor functionalitati ale programelor de calcul,  modelare si detaliere pentru structuri din beton armat si metal ce alcatuiesc suita GRAITEC Advance.

Pentru a descarca Prezentarea Standard Advance Design 2010 – efectuati un clik AICI.

Acesta este un exemplu practic pentru calculul, dimensionarea  si optimizarea unei structurii de tip HALA. Am optat pentru acest tip de structura pentru a putea evidentia pe parcursul scurtei noastre prezentari principalele functionalitati, dar si avantajele utilizarii programului Advance Design: Modelare rapidă, Interfata intuitiva, Generarea automată a combinaţiilor de încărcări conform normativului românesc, Discretizare şi calcul cu elemente finite de înaltă performanţă, Note complete de calcul.  

Pentru a descarca Prezentarea Standard Advance Concrete 2010 – efectuati un clik AICI.

Acesta este un exemplu practic de modelare a unei structurii de tip P+2 E. Am optat pentru acest tip de structura pentru a putea evidentia pe parcursul scurtei noastre prezentari principalele functionalitati, dar si avantajele utilizarii programului Advance ConcreteModelare simpla si rapida, Planuri de cofraj si armare, Armare 3D, Armare dinamica, Extrase automate armare, Reducerea duratei ciclului de proiectare, Îmbunătăţirea calităţii globale a proiectului.

 

Pentru a descarca Prezentarea Standard Advance Steel 2010 – efectuati un clik AICI.

Acesta este un exemplu practic de modelare a unei structurii de tip HALA. Am optat pentru acest tip de structura pentru a putea evidentia pe parcursul scurtei noastre prezentari principalele functionalitati, dar si avantajele utilizarii  programului Advance SteelModelare 3D simplă şi intuitivă, Imbinari predefinite, Detaliere automata, Verificare imbinari dupa Eurocodes 3, Crearea şi actualizarea automată a documentelor , Tehnologie Multi-User pentru stocarea şi accesarea datelor unui model structural, Siguranta in procesul de detaliere.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.