GRAITEC Advance Steel 2011 este disponibil si in limba chineza


GRAITEC, dezvoltator european de software pentru proiectare în domeniul construcţiilor civile şi industriale, anunţă ca Advance Steel, programul de modelare si detaliere structuri metalice, va putea fi utilizat si in limba chineza traditionala. Acest lucru a fost posibil prin contributia partenerului taiwanez  Autosoftware Technology.

Versiunea Advance Steel 2011 vine cu o serie de noi opţiuni si functionalitati ce vizeaza imbunatatirea calitatii, productivitatii si, in acelasi timp, siguranta datelor. Aceasta versiune este valabila in 12 limbi, inclusiv in limba chineza traditionala, ceea ce va reprezenta un mare avantaj pentru utilizatorii de Advance Steel vorbitori de chineza, din aceasta regiune a Asiei.

Noul „Project Explorer permite organizarea si vizualizarea  pe etaje sau pe grupuri de elemente a modelului. Advance Steel 2011 optimizeaza intreg procesul de creare a documentelor (desene, liste de material etc) cu ajutorul  noului instrument de lucru, “Quick documents”

Alexandre TARTAS, GRAITEC COO, spunea: „Avand cat mai multi utilizatori de Advance Steel in China si in Taiwan a aparut, implicit,  necesitatea de a avea o versiune a softului nostru in limba chineza traditionala. Disponibil in 11 limbi, traducerea Advance Steel in limba chineza a reprezentat o prioritate majora pentru noi, tinand cont de numarul in crestere al utilizatorilor, cat si de evolutia spectaculoasa a economiei din aceasta regiune.”

Frank CHANG, inginer specialist AutoSoftware Technonogy, declara: „Apreciem efortul sustinut de Graitec pentru a avea si in limba chineza Advance Steel. Este un prim pas in a ne dovedi competitivitatea, performantele si in a ne extinde cat mai mult pe piata locala.”

Despre Autosoftware…

Infiintata in 1998, Autosoftware se numara printre  cele mai renumite companii  ce ofera pe piata din Taiwan solutii specializate CAD/CAE dedicate ingineriei civile si industriale, dar totodata acoperind si partea de mecanica, instalatii si consultanta. Cu o experienta de mai bine de 10 ani, serviciile de calitate oferite de Autosoftware au fost recunoscute de numerosi parteneri din industria petroliera, petrochimica, energetica, farmaceutica si microelectronica. Autosoftware ofera servicii de consultanta, interfata si manuale traduse in limba chineza, localizarea programului in concordanta cu standardele locale, cursuri de training, asistenta personalizata etc. Pentru mai multe detalii vizitati  pagina www.autosoft.com.tw


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.