GRAITEC se extinde pe piata din Turcia – renumita companie de proiectare a cofrajelor, ÇEKA, a ales sa lucreze cu ADVANCE Steel


În luna octombrie 2011, una dintre cele mai renumite companii de proiectare din Turcia, ÇEKA, a ales să lucreze cu soluţia de modelare şi detaliere dedicată structurilor metalice, GRAITEC ADVANCE Steel. Fiind utilizatori ai programului ADVANCE Steel încă de la versiunea 7.1, ÇEKA a decis să-şi optimizeze timpul alocat proiectelor, folosindu-se de noile opţiuni inteligente ale programului ADVANCE Steel, optând astfel pentru pachetul ce are modul de lucru Multi User inclus. 

S-a optat pentru utilizarea pachetului ADVANCE Steel Premium având în vedere numeroasele avantaje pe care le oferă tehnologia Multi User GRAITEC ADVANCE : posibilitatea ca mai mulţi utilizatori să lucreze simultan la un proiect (în cazul ÇEKA, această opţiune este disponibilă pentru 10 staţii de lucru), securitatea sporită a datelor şi, nu în ultimul rând, automatizarea procesului de proiectare.

Ionel DRAGU, General Manager GRAITEC Romania: „Suntem convinşi că acestă primă colaborare cu o firmă renumită precum ÇEKA, va antrena extinderea noastră pe piaţa din Turcia, şi, totodată, aşteptăm cu nerăbdare să împărtăşim succesul primelor proiecte realizate cu ajutorul ADVANCE Steel.”

Zerrin KUTAY, Vice President ÇEKA Ltd: „Lucram cu ADVANCE Steel încă de acum 5 ani, dar la scară restrânsă. Având in vedere cerinţele actuale ale pieţei de construcţii, cu proiecte din ce în ce mai complexe , cu termene de predare din ce în ce mai scurte, am ajuns la concluzia că acum este momentul potrivit să implementăm la nivel global o soluţie performantă, intuitivă şi rapidă de lucru şi, astfel, am optat pentru ADVANCE Steel.”

Despre ÇEKA: 
În anul 1976 când ÇEKA a luat fiinţă, piaţa de construcţii nu era prea bine familiarizată cu segmentul proiectării sistemelor de cofrare si eşafodaje. 
În acea perioadă puţinele companii ce erau în căutare de noi tehnologii de lucru în acest domeniu au colaborat cu ÇEKA. 
De atunci şi până în prezent ÇEKA a făcut faţă cererilor în creştere, venind cu soluţii de cofrare mai practice şi mai economice, având în prezent solicitări de proiecte de peste 3600 tone oţel/an. Soluţiile de cofrare ÇEKA sunt rezultatul a 30 de ani de experienţă şi sunt în concordanţă cu normativele locale, americane şi europene. 
Pentru mai multe detalii, accesaţi: www.ce-ka.com.tr

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.