Compania canadiană Pro-Mec Elite a ales ADVANCE Steel


Pro-Mec Elite, o importantă companie canadiană, cu sediul în Quebec, având un bogat portofoliu de lucrări în domeniul proiectării structurilor metalice, a ales să lucreze cu programul  GRAITEC  Advance Steel.

Înainte de a se decide pentru ADVANCE Steel, specialiştii canadieni de la Pro-Mec Elite lucrau  cu programele AutoCAD şi Inventor. Pentru a face față cerințelor din ce în ce mai complexe și totodată numeroaselor solicitări venite din partea cliențiilor, s-a luat decizia de a trece de la un mod de lucru 3D la o  soluţie integrată BIM.

După o perioadă de evaluare,  ce a inclus și testarea programelor software TEKLA Structures, SDS/2 și StruCAD, s-a optat pentru ADVANCE Steel, dovedindu-se ca fiind soluția software cea mai intuitivă și ușor de învățat, cu o platformă CAD multi-platformă, adaptabilă pentru modelarea și detalierea oricăror tipuri de structuri metalice.

Această prezentare necesită JavaScript.

Primele proiecte realizate cu ajutorul programului ADVANCE Steel au fost finalizate la scurt timp după terminarea cursurilor de training, lucrându-se în sistem Multi-user.

Pe tot parcursul derulării proiectelor, cei de la Pro-Mec Elite au beneficiat de asistenţă tehnică şi au primit răspunsuri prompte.

Astfel, timpul alocat modelării şi detalierii a fost semnificativ redus, proiectele fiind finalizate înaintea termenelor de predare fixate inițial.

Pentru mai multe informaţii referitoare la proiectele realizate de către Pro-Mec Elite, efectuati un clic AICI.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.