Recunoașterea performanțelor echipei R&D GRAITEC Romania


La sfarșitul lunii martie, a avut loc la Hotel Royal din București Conferința aniversară – GRAITEC – 25 de ani de inovație. La acest eveniment, ce s-a dorit a fi atât un prilej de bilanț pentru anul 2011, cât și un moment aniversar, anul acesta GRAITEC sărbătorind  25 de ani de la înființarea companiei, au fost prezenți toți membrii echipei GRAITEC Romania. Am avut onoarea și plăcerea de a-l avea printre noi, la acest eveniment, pe chiar fondatorul companiei, Francis GUILLEMARD, dar și pe Manuel LIEDOT, CPO GRAITEC.

Pe lânga statisticile îmbucurătoare referitoare la creșterea vânzărilor per total, la nivel de grup cifra de afaceri  fiind de 25.93 M€, targetul fiind astfel depăşit cu 11%, iar la nivel de filiala, GRAITEC Romania înregistrând o creştere a vânzărilor cu 30% faţă de anul precedent, am fost încântați să participăm și la festivitatea de decernare a premiilor„ Development Award 2011” . Aceste premii vin ca o recunoaștere a meritelor și eforturilor, depuse de întreaga echipa de R&D GRAITEC Romania pe parcursul anului 2011 și concretizate într-o versiune performantă și competitivă, GRAITEC ADVANCE 2012.

Versiunea GRAITEC ADVANCE 2012 reorientează întregul concept BIM, printr-un set de funcţionalităţi complexe, către un mod de lucru coerent, astfel încât procesele dedicate proiectării structurale avansate să devină compatibile cu exigenţele utilizatorilor – „Versiunea GRAITEC ADVANCE 2012, este rezultatul direct al aniilor de experienţă acumulată de către echipa noastră de R&D şi va oferi utilizatorilor noştri, printre numeroase alte îmbunătăţiri, posibilitatea de a rula programul ADVANCE Steel fie având la bază platforma AutoCAD, fie independent, utilizând propria platformă CAD, integrată. Această ambiţioasă strategie, de a permite ADVANCE Steel să funcţioneze cu sau independent de AutoCAD, este unică şi oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege platforma CAD ce li se potriveşte în totalitate. Considerăm că, prin această majoră implementare, am răspuns cerinţelor şi necesităţilor utilizatorilor noştri, fiind deschişi spre noi perpective de dezvoltare şi oportunităţi de noi parteneriate” declara Francis Guillemard, CEO GRAITEC.”


Printre cei premiați îi amintim pe: Bogdan ZAVU, Emil MOGA, Cosmin BARBU, Diana ȘERBAN, Mircea KLEPȘ, Mihai DOBRESCU.

Marele caștigător, Mircea KLEPȘ,  a primit premiul pentru “Best development” pentru meritele deosebite aduse în dezvoltarea și implementarea componentei GRAITEC Modeler, componentă ce a stat la baza platformei CAD pe care rulează independent, programul de modelare și detaliere ADVANCE Steel.

 


Aceeași componentă va fi utilizată și pentru programul ADVANCE Concrete, ce va dispune de  aceleași posibilități de rulare și funcționare ca și programul ADVANCE Steel  din versiunea următoare. La dezvoltarea acestui Modeler și-au mai adus aportul și Mihai DOBRESCU  – Advance Steel Team Leader.


 Bogdan ZAVU  – ADVANCE Concrete Team Leader și Emil MOGA – ADVANCE Concrete Senior Software Engineer au fost premiați pentru implementarea noilor funcționalității de export a fișierelor în format DWG,  îmbunătățind astfel procesul de interoperabilitatea al programului ADVANCE Concrete.

 

 


 

Cosmin BARBU – ADVANCE Design Project Manager și Diana SERBAN  – ADVANCE Design Senior Software Engineer au fost premiați pentru implementarile referitoare  la „Calculul coeficientului de inerție fisurată pentru elementele liniare și plane” și „Verificarea tensiunilor în beton și în armătură și verificarea deschiderii fisurilor în funcție de armătura reală din elemente”.

 

 

 


 

Multumiri întregii echipe GRAITEC Romania pentru versiunea 2012! 

Pentru mai multe detalii referitoare la noutățile și implementările versiunii GRAITEC ADVANCE 2012, accesați pagina specifică fiecare produs:

Advance Design  – Advance ConcreteAdvance Steel 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.