Începe-ți vara cu un stagiu de practică la GRAITEC!


Alătură-te în vara aceasta celor care doresc să participe la Stagiile de practică GRAITEC ADVANCE 2012 și ai numai de câștigat!

Prin intermediul stagiilor de practică, GRAITEC oferă studenților oportunitatea de a se familiariza cu specificul și cultura unei organizații multinaționale și de a învăţa pe parcursul a trei săptămâni să lucrezi cu cele mai noi tehnologii – tehnologia BIM, utilizând cea mai performantă soluţie de calcul şi detaliere – BIM GRAITEC ADVANCE!

Stagiul de practica este gratuit și se adresează tuturor studenților din anul III, IV și Master de la Facultățiile de Construcții din București și din țară, ce au un acord de parteneriat, semnat cu GRAITEC.

Stagiile de practică GRAITEC au ajuns deja la a 5 ediție, în această vară.

Când vor avea loc?      09-27 iulie 2012

Unde vor avea loc?      Sediul GRAITEC – Str Samuil Vulcan, Nr. 10, Sector 5, București

Sesiunea de stagii de practică pentru programele GRAITEC Advance durează 3 săptămâni (câte 6 ore pe zi) şi se desfăşoară într-un cadru profesionist, utilizând metode moderne şi interactive de învăţare. Studenţii sunt îndrumaţi de o echipă de instructori autorizaţi pe toată perioada desfăşurării cursului. Pe perioada stagiului de practică studenţii vor întocmi un Caiet de practică, iar la final, studenţii participanţi susţin un test, pentru obţinerea unei diplome care să ateste competenţele dobândite pe perioada practicii.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.