Proiecte complexe și atipice realizate cu ADVANCE Steel


Firma americana Tuckerman Steel Fabricators, cu sediul in Boston, a ales sa utilizeze solutia GRAITEC Advance Steel. Printre primele proiecte realizate cu ADVANCE Steel putem aminti aici barja, pe care au inaugurat-o chiar cu ocazia festivitățiilor în cinstea Boston Tea Party.

Barja a fost astfel concepută pentru a sustine o structură metalică cu 3 niveluri, unde se regăsesc și câteva spații de agrement: un muzeu, o zonă de restaurante, terase și magazine. Barja a fost realizată în întregime din panouri pre-fabricate, unele dintre acestea avand peste 150 de piese componente.

“Programul ADVANCE Steel s-a dovedit a fi foarte util pentru modelarea și detalierea întregii structuri, predând beneficiarului planșele finale înt-un timp record. Modulul de creare a scărilor și balustradelor, specific ADVANCE Steel, a permis să avem o viziune de ansamblu – vederi 3D, planuri de montaj, detalii de îmbinare, toate acestea realizate automat!  Cotele obținute automat, detaliile optimizate, funcțiile de scalare rapidă și, în general, toate informațiile de care aveam nevoie le-am regăsit  în planșele obținute cu ADVANCE Steel! Suntem mulțumiți de proiectele elaborate cu ajutorul programului ADVANCE Steel ” –  declara Ilko Dimitrov, sef de proiect la Tuckerman Steel Fabricators.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.