GRAITEC Romania, în colaborare cu NK Mühendislik, a organizat la Izmir o prezentare a suitei BIM GRAITEC ADVANCE.


La acest workshop, ce a avut loc Joi, 11 Octombrie 2012 la sediul Asociației Inginerilor Proiectanți din Izmir au participat aproximativ 65 de proiectanți, interesați să utilizeze pe viitor o suită integrată de programe care să le asigure interoperabilitatea cu alte alte discipline din domeniul construcțiilor civile și industriale.

Această prezentare, organizată la Izmir, se numără printre primele acțiuni dintr-un șir de prentări locale, ce vor urma și la Instambul și Ankara, organizate de către GRAITEC împreună cu partenerul din Turcia, NK Mühendislik.

Această prezentare necesită JavaScript.

Majoritatea participanțiilor au fost încîntați să descopere avantajele utilizării programului ADVANCE Steel, comparativ cu soluțiile pe care aceștia le utilizează în prezent, în special, comparațiile au fost făcute cu Tekla.

Aceștia s-au înscris să evalueze programele GRAITEC ADVANCE timp de 30 de zile gratuit și, totodată, să beneficieze gratuit de suportul tehnic  al echipei de asistență tehnică.

GRAITEC Romania în colaborare cu NK Mühendislik lucreză deja la traducerea și adaptarea programelor în limba turcă pentru o utilizare cât mai facilă și interactivă.

Yagmur Can Kocak, Director General NK Mühendislik a declarat:Estimăm,  ca în cel  mai scurt timp posibil,  prin traducerea și adaptarea în limba turcă a programelor din suita GRAITEC ADVANCE să putem oferi cliențiilor noștri instrumente versatile și intuitive de lucru. Deja reacțiile după acestă primă prezentare la Izmir sunt mai mult decât promițătoare.”
Despre NK Mühendislik
înfiinţată în 1998 şi beneficiind de un know-how în domeniul ingineriei, compania NK Mühendislik are ca domeniu principal de activitate furnizarea de servicii de proiectare şi consultanţă în realizarea structurilor şi platformelor industriale, a liniilor de transport electric, a turnurilor şi antenelor GSM.
Mai multe informatii aici: http://nkmuhendislik.com.tr/index.php

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.