GRAITEC colaborează cu AceCad pentru o soluţie BIM completă


Ca urmare a parteneriatului dintre GRAITEC și AceCad, putem vorbi în momentul de față de existența unei legături directe de comunicare între programele celor două

Acestă nouă conexiune permite transmiterea de informaţii din modelele realizate cu suita de programe GRAITEC Advance către Bim Review şi StruM.I.S.

Astfel, se asigură continuitatea fluxului de informaţii şi optimizarea colaborării dintre toţi ce implicaţi atât în procesul de proiectare, cât şi în cel de producţie şi aprovizionare.

Utilizatorii soluţiilor GRAITEC şi AceCAD vor beneficia în acest fel de o mai mare flexibilitate a schimbului de date, mai ales în ceea ce priveşte detectarea coliziunilor, planificarea 4D şi verificarea progresului proiectelor în programul StruM.I.S.

205622_548689355155829_341386390_n

În plus, această nouă îmbunătăţire oferă un sistem de date multiplu, ce ajută la reducerea timpului de proiectare, sporeşte vizibil productivitatea şi calitatea planşelor şi reduce numărul erorilor.

Alexandre Tartas, COO GRAITEC declara:”Suntem foarte încântaţi de noua dezvoltare realizată în comun cu AceCad, deoarece oferă numeroase avantaje utilizatorilor noştri comuni, mai ales în ceea ce priveşte schimbul de date; aceste îmbunătăţiri vor reduce timpul alocat gestionării datelor operaţionale, prin oferirea unor soluţii multiple. Suntem de părere că acest parteneriat va face ca suita GRAITEC Advance să fie mult mai competitivă pe piaţa soluţiilor software  CAD/CAE.”

Simon Inman, Director Tehnic al AceCad Software, declara: ” Acesta este un prim pas în colaborarea noastră cu GRAITEC. Sunt convins ca acest parteneriat dintre cele două companii se va dovedi a fi benefic pentru clienții noștri comuni, deoarece putem astfel să le oferim o soluţie completă BIM.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.