Întrebări frecvente cu privire la acordul strategic dintre GRAITEC și Autodesk


Autodesk_AS_ACCe se va întâmpla cu GRAITEC?

GRAITEC devine reseller  pentru programele Advance Steel și Advance Concrete.
Prin susținerea Autodesk, Graitec își va consolida poziția pe piața internațională și, cu siguranță, Advance Steel și Concrete vor fi soluții de top. Graitec va continua să dezvolte, să comercializeze și să susțină suita de programme AEC. Graitec își va consolida poziția de dezvoltator de soluții software dedicate proiectării structurale.

De ce această achiziție?

Acest parteneriat cu cel mai prestigios dezvoltator software de soluții BIM reprezintă o oportunitate de excepție pentru ca Advance Steel și Advance Concrete să treacă la o nouă etapă de dezvoltare, beneficiind de notorietatea Autodesk. De asemenea acest parteneriat deschide noi perspective de dezvoltare ca și companie, deoarece acest parteneriat este structurat ca și achiziție de tehnologie oferind Graitec posibilitatea de a trasa noi oportunități de dezvoltare.

De ce Autodesk?

Autodesk a fost cea mai bună alegere pentru Graitec, având în vedere că Autodesk este leader pe piața mondială de AEC și BIM.

  • Autodesk a fost cea mai bună opțiune, din mai multe puncte de vedere:
  • Această achițizie nu schimbă prea mult poziția Graitec, care va dezvolta în continuare soluții de proiectare și aplicații pe verticală;
  • Graitec devine reseller, având o experiență de necontestat în acest domeniu
  • Advance Steel și Advance Concrete își pot consolida poziția, devenind soluții de top
  • Marketingul și notorietatea Autodesk vor contribui la creșterea succesului Graitec.

De ce Autodesk achiziționează tehnologie de la Graitec?

Strategia Autodesk este de a extinde aplicabilitatea tehnologiei BIM pe întrega durată de viață a unei clădiri, dincolo de etapa de proiectare. Prin achiziționarea unor soluții mature precum Advance Steel și Concrete, Autodesk îți extinde domeniul de expertiză și accelerează procesul de adoptare a unei soluții integrate și unice BIM care să permită schimbul inteligent de date între proiectanți, consultanți și toți ceilalți implicați în procesul de proiectare.

De ce Advance Steel și Concrete?

Autodesk a analizat și evaluat cu atenție în ultimele luni programele; Advance Steel și Advance Concrete au fost alegerea numărul 1, câștigând în fața altor soluții software.

Care este noua strategie Graitec?

Graitec devine reseller pentru Advance Steel și Advance Concrete.
Beneficiind de susținerea Autodesk, poziția Graitec se va consolida, Advance Steel și Advance Concrete devenind soluții performante recunoscute la scară largă.
Graitec va continua să dezvolte, să comercializeze și să susțină suita de programme AEC. Graitec iși va consolida poziția de dezvoltator de soluții software dedicate proiectării structurale.

Ce va întâmpla cu licențele dvs?

Nici o schimbare nu intervine; le puteți utiliza la fel ca și până acum.
După finalizarea trasferului ce va avea loc în noiembrie, dezvoltarea celor două programe va fi gestionată de Autodesk. Graitec va continua să fie partenerul dvs, fiind reseller pentru Advance Steel și Advance Concrete, veți putea beneficia în continuare de asistența tehnică și de serviciile de asistență și mentenanță ca și până acum.

Ce se întâmplă cu contractual de mentenanță?

Graitec este în continuare partenerul vostru, va avea drept exclusiv de a comercializa și a oferi toate serviciile de asistență tehnică de care aveți nevoie.

Ce se va întâmpla cu licențele ce funcționează pe platforma CAD proprie ? Va mai funcționa Advance Steel și Advance Concrete pe platforma Advance CAD integrată?

Advance Steel și Concrete vor funcționa în continuare pe platforma Advance CAD.

Licențele de tip server vor mai fi funcționale?

Da, nici o schimbare, Advance Steel și Concrete funcționează în continuare în rețea

Graitec va rămâne principalul interlocutor?

Da, cu siguranță, pentru tot ceea ce înseamnă aspecte comerciale – propuneri, contracte, achiziție, training, suport tehnic.

De la cine voi cumpăra pe viitor?

Graitec devine reseller pentru Advance Steel și Concrete

Care va fi prețul produselor în viitor? / Prețul mentenanței va crește?

În această etapă, nu există o modificare la nivel de pachete și de prețuri. Bineînțeles dacă apar schimbări, Graitec își va anunța în prealabil toți utilizatorii.

Ce se va întâmpla cu Advance Steel și Concrete?

Aceasta este o oportunitate fantastică pentru cele două programe să devină în cel mai scurt timp soluții de top recunoscute la nivel mondial. Graitec au înregistrat deja o creștere importantă într-o perioadă scurtă de timp, cu Advance Steel și Concrete, de aceea ne așteptăm că recunoașterea Autodesk va accelera procesul de expaniune a acestor produse.

Mai sunt și alte programe Graitec înafară de Advance Steel și Concrete afectate de această achiziție?

Nu, soluțiile de calcul structural (Advance Design, Advance Design America, Advance Bridge, Arche, melody, CS Statik, Superstress) precum și aplicațiile verticale ca TrepCad sau CadKon nu sunt afectate de această achiziție.

Pentru întrebări suplimentare, vă rugăm să contactați Departamentul de Vânzări Graitec local – tel. 0214100119 sau sales@graitec.ro.

Click aici pentru a descărca pagina în format PDF.

Mai puteti vedea:

  Scrisoare către utilizatorii ADVANCE Steel și/sau ADVANCE Concrete

  Scrisoare către clienții GRAITEC

  Întrebări frecvente

 Comunicatul de presă GRAITEC

 Comunicatul de presă Autodesk

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.