Cursuri de training Advance Steel organizate în Bulgaria


Anul trecut GRAITEC România și-a extins reţeaua de distribuţie și în Bulgaria, prin semnarea unui parteneriat strategic cu unul dintre cei mai recunoscuţi distribuitori Autodesk din regiune, compania KANISCO.

Ca urmare a acestui parteneriat,  Kanisco în momentul de față promovează, distribuie şi asigură servicii de suport tehnic pentru programele din suita Graitec & Autodesk pentru clienții din Bulgaria.

Pentru cei mai noi utilizatori ai soluției de modelare și detaliere Autodesk Advance Steel din Bulgaria, GRAITEC, în colaborare cu reprezențanții Kanisco, a organizat un modul de training nivel începători. Participanții de la cursurile Advance Steel au fost foarte interesați de programul de calcul structural Advance Design, asistând la finele sesiunii de training  și la o prezentare a principalelor funcționalități ale softului Advance Design.

 

Această prezentare necesită JavaScript.

„Următoarea etapă  pe care vrem s-o marcăm în parteneriatul GRAITEC/KANISCO este aceea de a adapta programul de calcul Advance Design la normativele în vigoare din Bulgaria; pe lângă Eurocoduri să avem implementate în program și Anexele Naționale specifice și, de asemenea, utilizatorii să poată învăța și utiliza programul direct în limba bulgară. Este o provocare pe care am accepat-o având în vedere numărul mare de proiecțanți interesați și dornici să lucreze cu Advance Design”, a declarat Adrian Gleja, Area Sales Manager GRAITEC Romania

 

Înfiinţată în 1991, KANISCO este unul dintre cei mai recunoscuţi parteneri şi distribuitori de produse software Autodesk, oferind soluţii software şi servicii pentru domeniul CAD/AEC/GIS/CAM/FEM; mai multe detalii despre KANISCO accesaţi pagina oficială.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.