GRAITEC anunţă European BIM Tour 2015 organizat în 18 oraşe din 8 ţări


GRAITEC, dezvoltator internaţional de soluţii integrate CAD şi de analiză structurală în sectorul AEC şi reseller global de produse Autodesk anunță organizarea unui prim turneu european organizat în 18 orașe europene din 8 țări.

 index_animation_bim_tour_EN

Acest turneu european ce se va organiza în 8 țări – Franța, Marea Britanie, Germania, Polonia, Cehia, Slovacia, Italia, România – va debuta cu primele prezentări în Marea Britanie în Newcastle și Leeds. Acest turneu european va reuni speciliaști din domeniul construcțiilor civile și industriale – AEC.

 Cei care se vor înscrie la aceste prezentări din cadrul turneului european GRAITEC European BIM vor avea ocazia să descopere ultimele noutăți din domeniul tehnologiei BIM și totodată să beneficieze de recomandări particularizate și orientate spre client, servicii de dezvoltare şi asistenţă ce pot ajuta companiile fără experienţă în domeniul BIM să-şi definească o strategie proprie de lucru pentru a adopta cât mai rapid, eficient şi cu succes  tehnologia BIM.

GRAITEC doreşte să împărtăşească propria experiență și, totodată, să propună asistență și suport  pentru a dezvolta și implementa cele mai bune strategii de punere în practică a tehnologiei BIM la nivel global.

Cei prezenți la aceste workshopuri vor putea lua parte la discuții libere, la demonstrații live pentru o mai bună exemplificare a procesului de interoperabilitate BIM, vor avea ocazia să descopere proiecte de succes realizate deja cu ajutorul tehnologiei BIM, să beneficieze de sfaturi utile pentru ca pe viitor să poată lua decizii inteligente și optime.

Acest turneu GRAITEC European BIM se va organiza în toate țările în care GRAITEC este Partener Autodesk Platinum și va fi susținut atât de specialiștii locali Autodesk&Graitec, dar și prin participarea directă a unor clienți invitați pentru a împărtăși experința comună în domeniul BIM.

Pentru a afla mai multe despre GRAITEC European BIM Tour,  accesaţi www.graitec-bim.eu și confirmați-vă participarea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.