Achiziționați licențe permanente beneficiind de cea mai avantajoasă ofertă Autodesk!


promo-adsk-products

Achiziționați produse Autodesk și economisiți până la 25%!

Începând cu 31 Ianuarie 2016, nu vor mai putea fi achiziționate licențe permanente noi pentru majoritatea programelor Autodesk. Aceste produse vor putea fi achiziționate doar prin intermediul sistemului Desktop Subscription.

Cu toate acestea, licențele permanente pe care le dețineți deja vor putea fi utilizate în continuare, în aceeași manieră. Pentru programele software la care sunt atașate serviciile Maintenance Subscription, utilizatorul va primi în continuare upgrade-uri și acces permanent la utilizare.

Care sunt opțiunile disponibile?

  • Achiziționați licențe permanente (până la 31 Ianuarie 2016) și atașați serviciul Maintenance Subscription – pentru a vă maximiza investiția pe termen lung.

Până la  23 Octombrie 2015 beneficiați de un discount de 10% din prețul de listă pentru al unei licențe permanente, dacă atașați serviciile Maintenance Subscription pe o perioada de 3 ani.

  • Achiziționați software Autodesk în sistem Desktop Subscription – Beneficiați de aceleași funcționalități ale unei licențe permanente în timp ce aveți posibilitatea să reduceți costurile și să le gestionați într-un mod eficient.

Până la 23 Octombrie, clienții ce dețin licențe permanente (2005-2015) pot beneficia de un discount de 25% din prețul de listă al unei licențe achiziționată în sistem Desktop Subscription pe o perioadă de 3 ani sau de 10% la achiziția în sistem Desktop Subscription pe o perioadă de 1 an sau 2 ani.

 

 

Pentru mai multe informații  Contactați GRAITEC Romania!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.