GRAITEC PowerPack for Revit, acum cu doar 125 Euro, alegerea naturală!


GRAITEC, dezvoltator internaţional de soluţii integrate CAD şi de analiză structurală în sectorul AEC şi Autodesk® Platinum Partner în Europa şi în SUA, a decis să reducă preţul abonamentului anual pentru PowerPack for Revit® la doar 125 Euro per licenţă. Această decizie a fost luată pentru ca aplicaţia PowerPack for Revit să fie cât mai accesibilă şi din punct de vedere financiar cât mai multor utilizatori de Revit®, astfel accelerând adopţia acesteia la nivel mondial.

Carl Spalding, GRAITEC Product Strategy Director afirmă:PowerPack for Revit® s-a bucurat de un mare succes în rândul utilizatorilor de Revit. Iniţial, am conceput pachetul PowerPack for Revit® ca o modalitate de fidelizare a clienţilor noştri de Revit; acest lucru rămâne neschimbat şi în prezent şi continuă să diferenţieze GRAITEC de alţi reselleri Autodesk. Cu toate acestea, cererea mare venită din partea utilizatorilor din afara teritoriilor în care ne desfăşurăm activitatea, precum şi din partea celor care se află în aria noastră de distribuţie, dar care deja au semnate contracte cu alţi distribuitori şi nu îşi pot schimba mometan abonamentul, ne-a făcut să realizăm într-un timp scurt că există oportunitatea de a ne adresa unei baze de utilizatori mult mai largi.

For Less Than $150 – the GRAITEC PowerPack for Revit® is a No Brainer

Versiunea curentă de PowerPack for Revit® cuprinde peste 60 de implementări şi noi instrumente de lucru ce vizează o gamă variată de opţiuni de lucru. Câteva dintre funcţionalităţile disponibile: instrumente pentru selectarea şi încărcarea grafică a familiilor, conversia librăriilor de fişiere CAD 3D în Familii de Revit®, adăugarea şi afişarea rapidă a armăturilor în elementele din beton armat, posibilitatea de a proteja prin parolă Familile de Revit® personalizate. Cu siguranţă, acum, fiecare utilizator de Revit® poate cu identifica cel puţin o funcţionalitate utilă în pachetul PowerPack for Revit.

Utilizatorii de Revit® din toate domeniile sunt în căutare de noi instrumente de lucru care să le sporească productivitatea. După o cercetare de piaţă, bineînţeles, decizia finală este luată şi în funcţie de factorii economici, adică ţinând cont şi de cel mai bun preţ. Suntem convinşi că nici o altă aplicaţie pentru Revit® nu se apropie de valoarea oferită de PowerPack, dacă punem în balanţă atât preţul, special mai mic, cât şi diversitatea şi versatilitatea instrumentelor de lucru oferite.

Grupul GRAITEC este binecunoscut pentru strategia ambiţiosă de dezvoltare, iar PowerPack for Revit® este un exemplu grăitor că trecerea la utilizarea de noi tehnologii în locul celor tradiţionale ne ajută să ne atingem obiectivele. Provocarea actuală la care trebuie să răspundem este aceea de a face faţă schimbărilor tehnologice majore într-o manieră unică, de nereplicat.
Decizia de a revizui preţul PowerPack for Revit® ne va permite să ne adresăm cât mai multor utilizatori de Revit.

Linkuri utile:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.